Продаж будинку • Львівська областьСамбірськийСамбір
ID 4413813

Луки

Самбір, Самбірський район

ID 4413813
22 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
100 / 68 / 16 кв.м
25 соток
2 поверх
Продам чудовий будинок з підвалом в мальовничому селі Ваньковичі, неподалік м.Рудки та м. Самбір, Самбірського району, 60 км від м.Львова і 15 км від Самбора.
Загальна площа будинку 100 кв.м, житлова 60кв.м, кухні 16 кв.м, площа ділянки 25 сот.Будинок затишний та просторий, зручне планування.Будинок складається з 2-х поверхів.На першому поверсі розміщена вітальня з каміном, простора кухня, кімната, санвузол, сауна, комора.На другому поверсі вільне планування - три спальні кімнати, санвузол.Комунікації: світло - 3 фази, газ поруч з будинком, вода (свердловина), каналізація (септик).Будинок критий якісною металочерепицею та встановлені дороговартісні металопластикові вікна.
Будинок розташований в гарній тихій локації з чудовою транспортною розв’язкою.Зручний доїзд, дорога асфальтована, маршрутки до Рудок, Львова та Самбора 5 разів на день.В селі розвинута інфраструктура: магазини, пошта, дитячий садочок, школа, церква, амбулаторія.Телефонуйте, та станьте власником омріяного житла!
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 100 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Наталія
+38 068 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень