Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийПасічна
ID 4412591

Пасічна вул.

Львів, Личаківський район

ID 4412591
142 000 $

Продаж квартири

1 кімната
43 / 14 / 20 кв.м
7 / 9 поверх
Продаж однокімнатної квартири в житловому комплексі бізнес-класу в Личаківському районі міста на вулиці Пасічній, 84 у місті Львові.
ЖК «Tiffany» відомий містянам своєю унікальною архітектурою, увагою до деталей, вдалим розташуванням та якістю будівництва.

Загальна площа квартири 43,5 м2 представлена: однією кімнатою 14 м2 та великою кухнею-студією 20 м2, санвузлом та просторим балконом 5 м2. 
Квартира розташована на 7 поверсі з 9. Потрапивши у під'їзд ви незабаром помітите дороге оздоблення, картини на стінах та елементи, які нагадають вам, що ви у ЖК високого класу.

Зробити помешкання сучасним, функціональним та водночас якісним допомогла команда дизайнерів у співпраці з досвідченими майстрами.
Квартира обладнана дорогою побутовою технікою від виробників «Bosch» та «Samsung». По наповненню є буквально все необхідне: пральна машина, сушарка, холодильник, телевізор, духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, кондиціонер. 
В квартирі зроблений підігрів підлоги. Підлога з дерева, італійська плитка, акрилові фасади на кухні, італійські матраци, меблі "FRANKOF", сучасне освітлення, сигналізація, інтернет - оптоволокно, все це дозволить відчувати себе в помешканні комфортно та безпечно.

Головною «родзинкою» ЖК «Tiffany» є його розташування в зеленій частині міста, біля парку «Погулянка». Прибудинкова територія включає функціональний workout-комплекс, дитячі майданчики та лаундж-зону з фонтаном. Для автомобілів передбачений дворівневий підземний паркінг (є вільні місця для придбання) і гостьова стоянка біля будинку.
Код 567.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 43 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Песоцька Вікторія
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень