Оренда квартири • ЛьвівЛичаківськийЛичаківська36
ID 4410624

Личаківська вул., 36

Львів, Личаківський район

ID 4410624
450 $ /міс

Оренда квартири, Австрійський люкс

2 кімнати
50 / 45 / 5 кв.м
2 / 4 поверх
Здається затишна 2 кімнатна квартира у центрі Львова на початку вул. Личаківської.

2-кімнатна квартира в самому центрі Львова на вулиці Личаківській доступна для оренди! Розташована на другому поверсі старовинного австрійського будинку, що зберіг усю свою красу. Тут вас чекає простора вітальня, де кожен вечір стає неповторним. Зручний диван, обідній стіл та балкон з чудовим видом на храм Святого Антонія.
У спальні - двоспальне ліжко та велика шафа. Вам будуть доступні зручна ванна та два санвузли. Квартира оснащена індивідуальним газовим опаленням, двоконтурним газовим котлом та чудовими пічками, що створюють особливу атмосферу. Для вашої зручності є бойлер. Інтернет - оптоволокно.

Квартира розташована у прекрасному районі, всього за 10 хвилин пішої прогулянки до Площі Ринок чи Парку Знесіння. Поруч медичний університет, клінічна лікарня, ринок та безліч магазинів та кафе. Транспортна розв'язка забезпечить легкий доступ у будь-який куточок Львова. Не пропустіть свій шанс на такий унікальний досвід життя!

ЗВІЛЬНЯЄТЬСЯ 1 БЕРЕЗНЯ!

Ціна 450$ + КП

Не втрачайте час, телефонуйте!!!

Код об'єкту #47
Зв’язатись з агентом

Здам 2 кімнатну квартиру 50 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Марія
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень