Продаж квартири • ЛьвівГалицькийТарнавського-м-ген
ID 4409521

Тарнавського М. ген. вул.

Львів, Галицький район

ID 4409521
1 300 $2

Продаж квартири, Чешка

3 кімнати
86 кв.м
1 / 9 поверх

Продається 3-кімнатна квартира площею 86 м² на вулиці Тарнавського. Квартира розташована на високому першому поверсі дев’ятиповерхового цегляного будинку (не хрущовка) з одним під’їздом. Поруч з будинком є великий простір для паркування. Будинок спроектований з урахуванням всіх деталей: широкий, чистий і теплий під’їзд, правильне планування, великі кімнати з великими вікнами та просторою лоджією. Розташування в глибині кварталу забезпечує тишу та багато зелені. Заднім двором прилегає озерце “Зелене Око” всього за 50 метрів від будинку.

У квартирі нормальний житловий стан. Опалення централізоване, але є індивідуальний лічильник. Є можливість встановити індивідуальне опалення. Також є великий власний тамбур розміром 18 м², де можна зберігати коляски, велосипеди та інші речі, які заважають в квартирі. Кімнати ізольовані, санвузол роздільний. Товщина стін - 80 см.

До квартири також входить підвал. Зупинки громадського транспорту знаходяться в 70 метрах від будинку. Магазини, аптеки та пошта розташовані зручно. Сусіди - порядні та дружні люди.

Ціна: 1300 $ за квадратний метр.

Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 86 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Катерина АН Весь Львів
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень