Оренда приміщення • Львівська областьМостиськийБерегове
ID 4407990

Берегове, Мостиський район

ID 4407990
78 000 грн /міс

Оренда приміщення, Багатофункціональний комплекс

склад
1000 кв.м
2 гектар

Здається в оренду виробничо-складський комплекс за 23 км до кордону з Польщею. Даний комплекс можна використовувати як складське приміщення, так і виробниче. Площа приміщення - 1000 м2, залита промислова полірована підлога, потужність електроенергії - 250 кВт, проведена вода та каналізація, є великий запас води за рахунок скважени. В приміщенні є туалет, душові кімнати, облаштовані місця для проживання, а саме 3 житлові кімнати. Приміщення повність утеплене та зроблена вібро-шумо ізоляція по всьому комплексі, проведена вентиляція. Є можливість паркування вантажного транспорту у великій кількості за рахунок великої прилеглої території. Площа території 3 га, огороджена, освітлена, покрита бетонними плитами, ведеться відеонагляд. Також за додаткову плату є можливість добрати в оренду ремонтний цех для вантажівок.

 

На території є ще окрема адмін будівля та окремий спальний кормпус, при необхідності можна теж розглянути його під здачу в оренду.

 

Ціна - 78 000 грн, можливий торг по ціні.

Зв’язатись з агентом

Зняти комерційну нерухомість 1000 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень