Продаж квартири • ЛьвівСихівськийПимоненка-м
ID 4406787

Пимоненка М. вул.

Львів, Сихівський район

ID 4406787
65 000 $

Продаж квартири

1 кімната
45 / 17 / 15 кв.м
5 / 7 поверх
Продається однокімнатна квартира у Сихівському районі Львова в будинку бізнес класу .Можливість придбати цю квартиру по програмі єоселя під 3% і 7%.
Затишне житло знаходиться у тихому районі в оточенні зеленого лісу. Будинок зданий в експлуатацію, квартира має свідоцтво на право власності.
Квартира знаходиться на зручному поверсі.Квартира включає в себе простору житлову кімнату, кухню, суміжний санвузол та засклену лоджію.
В квартирі поштукатурені стіни, залиті стяжки, встановлений підігрів підлоги у ванній та коридорі.Встановлені лічильники, змонтована система опалення, водопостачання, каналізування, газопостачання, електропостачання до вхідного електрощитка в квартирі.
Ряд переваг квартири в цьому житловому комплексі:
-оптимальне планування;-енергоефективні панорамні вікна;-простора засклена лоджія;-просторі світлі кімнати ;-утеплені фасади мінватою.
ЖК забезпечує умови для всіх мешканців:
-паркінг;-дитячий майданчик;-упорядкований двір;-комерційні приміщення;-декоративні насадження;-зони відпочинку;-доріжки, тротуари.
Поруч розташовані зупинки громадського транспорту, що дозволить легко дістатися на роботу або навчання по Львову.
Виникли питання? Телефонуйте! Покази по домовленості!код 315816
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 45 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Масло Марія
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень