Продаж квартири • ЛьвівСихівськийДовга
ID 4406652

Довга вул.

Львів, Сихівський район

ID 4406652
103 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
69 / / 16 кв.м
3 / 5 поверх
Пропоную двокімнатну квартиру, вулиця Довга.
Квартира дуже світла, комфортного планування, дві ізольовані кімнати, велика кухня з лоджією, гардеробна та роздільний санвузол. Опалення індивідуальне, встановлено двофункційний газовий котел Vaillant, розведена тепла підлога (кухня, коридор санвузол). Встановлені якісні вікна і вхідні двері, залита стяжка, зроблена штукатурка, розведена електрика, інтернет, підведена вода, яка на в ході в будинок проходить очищення та фільтрацію.
Будинок клубного типу, малоквартирний, обжитий, оснащений сучасним ліфтом, домофоном, ведеться цілодобове відеоспостереження. Прибудинкова територія облаштована відпочинковою зоною, спортивним майданчиком для тенісу, футболу та баскетболу, місцем для паркування авто,  що забезпечить вам комфортне та затишне проживання.
Розвинена інфраструктура, поруч: Метро, АТБ, магазини, школа, дитячий садок, парк Погулянка, зупинки громадського транспорту. 
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 69 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юлія
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень