Продаж квартири • ЛьвівСихівськийБережанська
ID 4400240

Бережанська вул.

Львів, Сихівський район

ID 4400240
94 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
84 кв.м
7 / 8 поверх

Продаж дворівневої 3-кімнатної квартири в зданому будинку.

Ця 2-рівнева квартира (розташована на 7-8 поверхах) має чудовий краєвид і знаходиться поряд з парком. Панорама з вікон не буде закрита новобудовами.Будинок вже заселений, а вікна квартири виходять на південний захід, що робить її дуже світлою.

На другому рівні є засклений балкон. Кухня об’єднана зі студією. Сантехніка розведена на обох рівнях (2-функційний газовий котел, опалення, вода, каналізація). Є два санвузли з виводами під інсталяцію. Квартира має готову стяжку та штукатурку. Панорамне вікно на нижньому ряду має броньовані склопакети для безпеки дітей.

Важливо відзначити, що другий рівень є повноцінним, а не мансардним. Площа квартири становить 84.1 квадратних метра, а також є підвал площею 4.3 квадратних метра в подарунок!!! Сходовий отвір на другий рівень ще не прорізаний, тому ви можете зробити планування на свій смак! 

ціна 94 000$ (торг)

Тип будинку: Житловий фонд від 2021 року.
Назва ЖК: Первоцвіт.
Клас житла: Комфорт.
Санвузол: 2 і більше.
Комфорт: Господарське приміщення, комора, панорамні вікна, ліфт.
Комунікації: Газ, центральний водопровід, центральна каналізація, електрика.

Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 84 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Катерина АН Весь Львів
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень