Продаж квартири • Львівська областьТрускавецьСкоропадського
ID 4398833

Скоропадського вул.

Трускавець, Дрогобицький район

ID 4398833
54 500 $

Продаж квартири

1 кімната
51 / 20 / 20 кв.м
1 / 5 поверх
Продам велику 1-кімнатну квартиру в Трускавці, вул.Скоропадського (навпроти 3 школи, район Стебницького кільця) від власника, без комісії. Будинок цегляний, теплий. 
Квартира знаходиться на 1 високому поверсі, В будинку на 0 є комерції.Квартира затишна, простора, світла, з приємним виглядом з вікон, тепла.
Квартира перепланована та складається з великої кухні-студіо (кухня об’єднана з вітальнею) та спальні.Просторий обєднаний санвузол. На кухні є окрема кладова, для зберігання чи як гардероб. 
Під кухнею є встановлений підігрів підлоги, проте недороблена система, забажанням можна доробити. 
 Автономне газове опалення, котре дозволяє економомити кошти.На електрику встановлений новий економний лічильник день-ніч. 
В ціну входить велика кладова в підвалі. Підвал сухий та чистий. 
Територія під шлагбаумом.
Все в пішій доступності. Навпроти школа, збоку садочок, магазини, нова пошта, лікарня. 
Броньовані двері, лічильники на електрику, воду, газ, комунікації, батареї, проведено інтернет та кабельне телебачення.В під’їзді двері на домофон, охайний ремонт, живуть нешумні сусіди. Тихий спальний район, 15хв, пішки до центру міста, поруч церква.
Зв’язатись з власником

Продам 1 кімнатну квартиру 51 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Ірина
+38 063 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень