Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийСамійленка-в
ID 4395505

Самійленка В. вул.

Львів, Личаківський район

ID 4395505
280 000 $

Продаж квартири

4 кімнати
135 / 76 / 12 кв.м
5 / 5 поверх
Продаж 4 кімнатної 2 рівневої квартири в новобудові 2021 року по вул. Самійленка, м. Львів.
Квартира розташована на 5/5 поверсі.
Загальна площа квартири - 135 кв.м, житлова - 76 кв.м, кухня - 12 кв.м
Висота стелі 2,7 м.

На першому рівні розташовані загальні приміщення, такі як: вітальня, кухня, гардероб та гостьовий санвузол. Цей рівень вражає своєю просторістю та відкритістю завдяки високій стелі. Вітальня має комфортну зону відпочинку з диваном, кріслами навколо круглого столу та телевізором. Кухня обладнана сучасними приладами та має достатньо місця для приготування їжі. На кухні може розміститись стіл і стільці для прийому їжі.

На другий рівень можна піднятись сходами з першого рівня. На цьому рівні розташовані: дві спальні, ванна кімната та гардеробна. Спальні мають достатньо місця для розташування ліжка, комоду для одягу та місце для роботи або відпочинку. Ванна кімната на цьому рівні обладнана душовою, умивальником та сантехнікою: пральна машина та сушильна машина. Гардеробна кімната простора та має достатньо місця для зберігання одягу та інших речей усієї сім'ї.
До центру - 10 хв. пішки.

Код: 10925
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатну квартиру 135 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Sitalo Lviv
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень