Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийМалечковичі
ID 4388346

Шевченка

Малечковичі, Пустомитівський район

ID 4388346
349 000 $

Продаж будинку

9 кімнат
374 кв.м
11 соток
3 поверх

Цей триповерховий будинок в селі Малечковичі Львівської області вразить вас своїм простором та зручним плануванням. Загальна площа складає 374 кв.м., а житлова площа - 103,3 кв.м. Цей будинок вже має ремонт та меблі, що додає йому готовності до проживання.

На першому поверсі ви знайдете велику вітальню з каміном, кухню та їдальню, а також вбиральню. На другому поверсі розташовані три житлові кімнати, два санвузли та велика тераса. Земельна ділянка площею 11 соток має більше 50 декоративних дерев, що створює чудову атмосферу.

В будинку авторські сходи з металу, високоякісні дерев'яні вікна та двері, а також дерев'яну підлогу.

Всі комунікації функціонують, включаючи світло, газ, воду зі свердловини та каналізацію через систему септиків. 

Будинок має сигналізацію, виведену на пульт, та має два входи.

Будинок знаходиться у затишному селі Малечковичі, неподалік від Львова, зручно дістатися до центру міста автомобілем за 15-30 хвилин. Також, до ТЦ "Вікторія Гарденс" можна дістатися за 6-8 хвилин.

Цей будинок - це чудова можливість для комфортного проживання в тихому передмісті Львова з вже готовим ремонтом та меблями.


Зв’язатись з агентом

Продам 9 кімнатний будинок 374 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Лісова Світлана
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень