Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: продаж квартир в м. Львів
Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийВашингтона-дж
ID 4388271

Вашингтона Дж. вул.

Львів, Личаківський район

ID 4388271
71 000 $

Продаж квартири

1 кімната
42.6 / 12 / 15.5 кв.м
2 / 10 поверх
Продаж 1 кім квартири в ЖК Washington City по вул. Дж. Вашингтона
 Секція вже здана з правом власності. Просторна квартира з кухнею-студією, ізольованою кімнатою та лоджією в перспективній локації, недалеко від Арсену на Зеленій. У квартирі передбачено індивідуальне опалення з двофункціональним котлом. У спальній кімнаті вже залита стяжка, проведена тепла підлога, встановлені якісні панорамні вікна, проведено опалення,закуплена сантехніка.
Будинок має закрите подвір'я для мешканців, підземний паркінг, потужний бізнес-центр з великими офісними приміщеннями та багато комерційних приміщень для комфортного проживання в комплексі. Поруч знаходиться парк, зупинка громадського транспорту та продуктові магазини. Відстань до супермаркету "Метро" - 10 хвилин пішки.
Розглянемо пропозиції під Єоселю! Для отримання більш детальної інформації, будь ласка, зв'яжіться з вказаним номером телефону, ми з радістю організовуємо показ.

Продам 1 кімнатну квартиру 42.6 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень