Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийХорватська
ID 4386312

Хорватська вул.

Львів, Шевченківський район

ID 4386312
234 960 $

Продаж квартири

2 кімнати
106.8 кв.м
2 / 6 поверх
Пропозиція для продажу просторої двоспальної квартири у будинку Premium класу "RESIDENCE 11", розташованому у історичному центрі міста, за адресою: м.Львів, вул. Хорватська 11. Без комісії 
Характеристики житла: 
Загальна площа: 106.8 кв.м.Площа кухні-студії: 51.9 кв.м.Кількість кімнат: 3Квартира з великою та просторою терасою площею 16.9кв.м.Поверх: 2 з 6Здача запланована на 1 кв. 2025 рокуВведення в експлуатацію 2 кв. 2025 рокуЦіна за квадратний метр: 2200,00$Квартири оснащені вікнами з двокамерним склопакетом та броньованими дверима.Характеристики комплексу: 
Лаконічна та стильна архітектура від проектної майстерні Бєляєвих, просторі тераси з технологією холодного скління, панорамні вікна з видом на центр міста.Закрита територія з додатковими зручностями, включаючи укриття з постійним доступом до електрики, води та санвузла.Підземний дворівневий паркінг з парко ліфтами, якими можна спуститись у паркінг з будь-якого поверху.Кожна квартира оснащена бездротовою системою сигналізації Ajax для забезпечення максимального рівня безпеки мешканців.Консьєрж сервіс, та фізична охорона.Передбачено наявність баку запасу привозної артезіанської води з фільтраційною станцією, яка подається до кожної квартири окремою гілкою.Додатковим плюсом є загально будинкова генераторна станція, що забезпечує незалежне живлення в разі аварійних ситуацій або перебоїв з електропостачанням.Наявність великого зеленого саду та дитячого майданчику з патіо для активного відпочинку мешканців.Комерційні приміщення з окремими входами для відвідувачів. 
Квартира в ЖК "RESIDENCE 11" - це ідеальне поєднання комфорту, безпеки та розкішного життя у ближньому центрі міста на вулиці Хорвацька 11. 
Будь ласка, зв'яжіться з нами для отримання додаткової інформації та організації перегляду цієї чудової нерухомості
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 106.8 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень