Продаж квартири • ЛьвівГалицькийЛьва
ID 4385891

Льва вул.

Львів, Галицький район

ID 4385891
150 000 $

Продаж квартири, Австрійський

3 кімнати
55.3 / 35 / 10.8 кв.м
1 / 2 поверх
3кімнатна квартира на 1 поверсі з 2 австрійської цегляної будівлі в самому центрі Львова, на вулиці Князя Лева (між площею Старий ринок і Замковою горою). У будівлі 4 квартири, залізобетонне перекриття. В квартиру 2 окремі входи: з власного саду і з підїзду. В саду посаджені фруктові дерева, виноград, смородина. Зовнішнє утеплення по периметру квартири. На огородженій земельній ділянці цегляний гараж, площею 25 м.кв., куди заведено світло 25 А, що дає змогу заряджати електрокар. Біля гаражу є комора, площею 9 м.кв., з окремим входом з вулиці.

Загальна площа квартири 55,3 м.кв. Площа кухні 10,8 м.кв. Квартиру переплановано у 3 кімнатну. Висота приміщень 3,5м. Кімнати ізольовані, у кажній кімнаті по 2 вікна. Ванна кімната, площею 5 м.кв. також з вікном. Індивідуальне опалення, підігрів підлоги, дорогий фільтр грубої і тонкої очистки води, рекуператори повітря Prana з підігрівом (автопровітрювання).

До квартири належить підвал, площею 14,7 м.кв., повністю облаштований під житло. Підвал має окремий вхід, індивідуальне опалення, ванну кімнату з душем і санвузлом, систему вентиляції. Завдяки товщині стін і залізобетонному перекриттю може слугувати бомбосховищем.
Прямий продаж.

Розвинута інфраструктура, центр міста, до Оперного театру 5 хвилин пішки, поруч Високий Замок, ТРЦ Форум, торгові і медичні заклади, Чудовий варіант як для власного проживання так і для здачі в оренду.
Код 12772
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 55.3 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Калиніченко Юлія
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень