Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийХмельницького-б11
ID 4376411

Хмельницького Б. вул., 11

Львів, Шевченківський район

ID 4376411
4 295 864 грн

Продаж квартири

3 кімнати
98 / 46 / 22 кв.м
3 / 5 поверх
  • Здавна відома місцевість на північ від Високого Замку під Княжою горою приваблювала львівян своїм ідеальним розташуванням. Саме в цьому районі Львова ми будуємо «Містечко Підзамче», концепція якого полягає в поєднанні трьох ультрасучасних житлових комплексів, що створять новий центр старого міста. Такому привабливо розташованому району бракувало лише новітньої інфраструктури і місця для комфортного проживання та відпочинку. Це буде маленьке місто в серці великого мегаполісу!

    Уважне до всіх потреб місцевих мешканців, «Містечко Підзамче» дійсно стане новим центром старого міста.

    Продаж 3-кімнатної квартири на вул. Б. Хмельницького [#19777]. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ Площа 97.59 м², поверх 3/5 . Житловий комплекс класу комфорт - "ЖК Підзамче. Брама". Монолітно-каркасна технологія будівництва. Опалення індивідуальне. Утеплення: пінополістирол. Паркінг стоянка на 504 паркомісць. Перше, що бачить гість будь-якого замку, це брама. Вона є візитівкою всіх фортець і відповідає на запитання «Чи є це місце тихим, затишним і надійним? Чи варто переступати цей поріг?». Коли гість «Мiстечка Підзамче» потрапляє в цю частину ЖК, то одразу поринає у світ нового центру старого міста. «Брама Підзамче» завжди гостинно відкрита для всіх гостей. Вона головна окраса мiсця i є визначною памяткою архітектури. Введення в експлуатацію - ІІ кв. 2024 р. Вартість 44 015 грн/м². Загальна вартість 4 295 440 грн.
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 98 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
АН "SIMPLE", Євген Вікторович
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень