Оренда приміщення • ЛьвівСихівськийНадійна
ID 4374591

Надійна вул.

Львів, Сихівський район

ID 4374591
36 000 $ /міс

Оренда приміщення, Логістичний комплекс

офіс склад виробництво приміщення
4500 кв.м
1 гектар
2 поверх
  • Нові офісно-складські приміщення. Доїзд з твердим покриттям, 1000 м до вул. Зелена (Старий Сихів), 2500 м до обїзної дороги м. Львів. Поряд зупинка громадського транспорту, кафе, магазин. Склади утеплені (седвіч 100 мм) з рампою та обігрівом. Ворота автоматичні. Цілодобова охорона, стоянка для легкових та вантажних а/м. Кімната відпочинку водіїв. Можливість вільного планування офісів. Всі роботи по благоустрою, облаштуванню фасадів та всіх внутрішініх комунікацій в офісному корпусі будуть завершені до червня 2024. Склади здані в експлуатацію. Склади обладнанні пожежно-тривожною сигналізацією, системою пожежогасіння, професійним освітленням.
  • Є можливість зробити планування офісів під конкретні потреби. Перший поверх фасадний з вітриною, з можливістю доступу від головної дороги (магазин-салон, виставковий центр, клініка, пошта тощо). Окремий вхід та парковка. Всі системи комунікацій заведені (газ, електрика, вода, каналізація роздільна, інтернет тощо). Є автоматичний дизель-генератор на весь комплекс. Вузол швидкісного інтернету. Окремий охоронюваний паркінг на 20 ам для орендарів + гостьовий паркінг на 30 ам для клієнтів. Цілодобовий пост охорони, повний відеомоніторинг території. Відкритий склад (навіс) 450 м2 з можливістю встановлення мобільного офісу-будиночку.
Зв’язатись з власником

Зняти комерційну нерухомість 4500 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Роман
+38 067 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень