Оренда приміщення • Львівська областьЗимна-вода
ID 4372247

Нечуя-Левицького

Зимна Вода, Пустомитівський район

ID 4372247
1 750 $ /міс

Оренда приміщення, Нежитловий фонд

кафе, ресторан
560 кв.м
Здається в оренду готовий ресторанний бізнес .Власник також розглядає варіант оренди з подальшим правом на викуп.Загальна площа 560 кв.м.Планування: два приміщення з окремими входами, які абсолютно ізольовані один від одного, що дає змогу одночасно проводити заходи для двох різних клієнтів: ресторан на 160 осіб (максимум 200 осіб) з окремим приміщенням, яке можна використати для розміщення гостей, проведення заходів різного спрямування або танців після перемоги над окупантом (рф) і бар на 50 осіб.Додатково на території є 2 великі альтанки та освітлена тераса, яку можна облаштувати для гостей ресторану у теплу пору року.Автостоянка на 15 авто.
Ресторан повністю обладнаний всіма необхідними меблями, професійним устаткуванням на кухні та посудом.Для зручної подачі страв кухня обладнана ліфтом.
Всього в приміщеннях 5 потужних інверторних кондиціонера, які працюють в режимах холод/тепло.Опалення індивідуальне забезпечене двоконтурним газовим котлом.
Також є кімната-холодильник, душова для персоналу та кілька службових приміщень. 
Парадний заїзд та зручний заїзд з внутрішнього двору.
Загалом ще багато цікавинок, які зможуть Вас зацікавити.
Колег запрошую до співпраці.
Бажаєте уточнити деталі або оглянути ресторан телефонуйте, з радістю відповім на всі Ваші питання!
Ціна 1750$
Ольга 0679789390 АН Green Estate
Зв’язатись з агентом

Зняти комерційну нерухомість 560 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Слабіцька Ольга Ігорівна
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень