Продаж квартири • ЛьвівФранківськийПулюя-і
ID 4361464

Пулюя І. вул.

Львів, Франківський район

ID 4361464
210 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
105 / / 40 кв.м
10 / 12 поверх
ПРОДАЖ КВАРТИРИ З РЕМОНТОМ

Адреса - місто Львів, вулиця Пулюя, 43
Кількість кімнат - три-кімнатна квартира.
Поверх - 10 з 12.
Тип будинку - новобудова. Матеріал стін - цегла.

Загальна площа - 105 м2, кухня - 40 м2.
В квартирі зроблений авторський ремонт, наявні меблі та побутова техніка: дитяча з дизайнерським двоярусним ліжком, зоною для навчання та качелею для дітей, кабінет(лоджія)на 2 робочі місця та місцем для макіяжу, кімната відпочинку (лоджія) диван + бігова доріжка, ванна кімната з повноцінною ванною та душем, коридор з гардеробом. 3 телевізори -смарт ТВ (70, 55 і 43 дюйма), 3 кондиціонери, вмонтований холодильник, вмонтована морозилка, пральна та сушильна машини, вмонтована посудомийка, вмонтована мікрохвильова піч та духова піч Бош, подрібнювач відходів. Усі меблі робились під замовлення, кухня фурнітура Blum.

Опалення - індивідуальне, встановлений газовий котел, наявний бойлер на 80 л., водяний підігрів підлоги.

Лоджії - дві.
Санвузол - один, роздільний.

Особливості даної квартири - велика кухня-вітальня з електрокаміном, відеоспостереження 6 камер по квартирі + 3 камери фасадні на парковку, сигналізація провідникова + аякс на газ і воду. Є можливість придбати підвал з хорошим ремонтом та стелажами площею 8,5 м2, та зняти в оренду , за дуже хорошою ціною, два паркомісця.

Окремо при потребі продається підвал з хорошим ремонтом та стелажами площею 8,5 м2

Поруч з будинком: школа, дитячий садок, дитячий майданчик супермаркет АТБ, гіпермаркет Victoria Gardens, парк, відділення нової пошти , аптеки, зупинка громадського транспорту, та ін.

Код об'єкта: 1258
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 105 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Галанюк Галина
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень