Продаж будинку • Львівська областьБрюховичі
ID 4358484

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 4358484
205 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
192 / 98 / 33 кв.м
6 соток
2 поверх
Продаж будинку в КМ Praud Hills - це дійсно пропозиція, яка варта вашої уваги !
Тому що це найкраще співвідношення ціни, якості та місцерозташування. Це новий формат елітного житла у передмісті Львова. (с. Бірки - всього в 10 хвилинах від міста).

Загальна площа котеджу 192 кв.м. з земельною ділянкою 6 сот - за ціною 205 тисяч доларів США. Пропозиція без комісії для Покупця !

Будинок має два поверхи та дуже продумане сучасне комфортне планування.

На першому поверсі розташовані простора вітальня - їдальня, окремо зона кухні, санвузол, гардеробна, гостьова кімната та вбудований гараж.

На другому поверсі три спальні (одна з яких з власною гардеробною) , санвузол, велика зона ванної кімнати (майже 30кв.м.) та три балкони з неймовірними краєвидами.

Окрему увагу обов'язково слід приділити самому котеджному містечку.
Ідеєю проекту є створення комфортабельного заміського комплексу, де кожен мешканець зможе відчути усі переваги життя у приватному будинку із власною ділянкою.

Особливістю PRAUD Hills - є його атмосфера. Невисокі паркани та світлі кольори фасадів передають дух відомого на весь світ американського передмістя.

У містечку облаштований адміністративний корпус, сучасне озеленення території, спортивні зони та дитячі майданчики, наявна система відеоспостереження та цілодобова охорона кожної з вулиць.

Про комфорт та затишок дбає власна сервісна служба, надаючи повний спектр житлово-комунальних послуг.

Ще одна особливість – це розвинена інфраструктура поблизу. Недалеко від елітного КМ побудована сучасна школа європейського типу.

Отже, поспішайте дізнатися ще більше інформації та записатися на огляд.
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 192 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Тетяна
+38 068 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень