Продаж квартири • Львівська областьБрюховичіЛьвівська
ID 4356421

Львівська вулиця

Брюховичі, Львівська міськрада

ID 4356421
55 000 $

Продаж квартири

1 кімната
47 / 14 / 20 кв.м
5 / 5 поверх
Продаж 1-кімнатної квартири ЖК Грінвуд 2 Брюховичі. Терміновий продаж. Зниження ціни.

Будинок введений в експлуатацію. Право власності на руках. Власники квартир вже роблять ремонтні роботи. Також є паркомісце в тій же ж секції (за окрему плату, по домовленості).

Загальна площа: 47 м.кв. Спальня 14 м.кв., велика кухня-вітальня 20 м.кв. та просторий балкон з видом у внутрішній двір та прекрасним краєвидом на ліс!!!
Ізольована спальна кімната, вигоди суміжні. Залита стяжка по всій квартирі, крім санвузла. Встановлені радіатори. Заведена електрика до щитка в квартирі. Опалення - дахова котельня. Панорамні великі вікна. Краєвид на сосновий ліс захоплює, не те слово)).

Проводиться облаштування території, є спортивні та дитячі майданчики, охорона, закрита територія. Хороша локація - до ТЦ Спартак та пр. Чорновола до 10 хв на авто. Простора територія, поруч озера, чисельні зони відпочинку, місця для прогулянок і спорту, поля для футболу, баскетболу і волейболу, а головне - Брюховицький ліс.

Телефонуйте, 0971220803 Віталій ключі на руках, по домовленості покажу квартиру в зручний для вас час.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 47 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень