Продаж квартири • ЛьвівГалицькийГлібова-л5
ID 4352341

Глібова Л. вул., 5

Львів, Галицький район

ID 4352341
98 000 $

Продаж квартири

1 кімната
40 кв.м
1 / 3 поверх
Продається ексклюзивна квартира на вулиці Глібова, 5 – оазис затишку і комфорту, прямо у центрі життя Львова! Завдяки чудовому розташуванню, ви з легкістю зануритесь у ритм міста, де знайдете багато можливостей для роботи, розваг та невимушеного відпочинку. Прекрасні вечірні прогулянки старим містом тепер будуть вашою щоденною реальністю, а повернення додому – завжди легким і приємним. 
Інтер'єр, що зачаровує: простора спальня з величезним двоспальним ліжком, де кожен ваш ранок починатиметься з почуття абсолютного спокою та гармонії. Кухня-студіо з розкладним диваном стане ідеальним місцем для затишних вечорів у колі сім'ї та друзів. 
Сучасний кухонний простір оснащений усім необхідним для приготування ваших улюблених страв. Вся техніка та кухонні аксесуари в комплекті. 
Санвузол, у світлих, теплих тонах та з якісною сантехнікою, дозволить отримати максимальний релакс.
Ця квартира – не просто місце для життя, але й ваша щоденна естетика та комфорт. Зробіть крок назустріч життю своєї мрії в серці Львова.
– Площа 40 кВ м;– кухня-студіо та окрема ізольована кімната;– квартира продається зі всією технікою та меблями;- просторий санвузол;- історичний центр міста, затишна вулиця, всі історичні памʼятки в пішій доступності.
Зв’язатись з власником

Продам 1 кімнатну квартиру 40 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Роман
+38 066 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень