Продаж будинку • Львівська областьПустомитиСадова
ID 4349986

Садова

Пустомити, Пустомитівський район

ID 4349986
300 000 $

Продаж будинку, Будинок

8 кімнат
300 кв.м
10 соток
2 поверх
Будинок 300 кв.м.з ділянкою 10 сотих у м. Пустомити (9 км від Львова), у межах пішохідної доступності дві школи, дитячі садочки, будинок культури з гуртками для дітей та дорослих, стадіон, торгові центри, парк, поліклініка, лікарня, ресторани, кафе, відпочинковий комплекс "Озерний край". Усе це важливо для комфортного проживання. Крім чудових асфальтних доріг для доїзду авто, з Пустомит можна добратися до Львова і навпаки електричкою а також численними маршрутними таксі. Доїзд до Львова можливий трьома альтернативними автошляхами - до магістральних вулиць Кульпарківська, Стрийська, Городоцька. На території будинку є велика альтанка, міні озерце з рибками, фруктовий сад, багато хвойних, окрасою є великі голубі ялини, тюльпанове дерево. Вулиці у темну пору освітлюються.

Будинок завершений у 2010 році. В цокольному поверсі гараж, технічні приміщення, кладова і дві кімнати вільного використання (спортзал, більярдна тощо). Мансардний поверх вільного планування. На першому поверсі прихожа, кухня, кімната-кабінет, вітальня з кімнатою де є камін, санвузол. На другому поверсі дві дитячі кімнати і спальня для батьків з балконом, санвузол, з другого поверху є вихід на криту терасу. Комунікації - центральне водопостачання, каналізація-септик, двохфазне електропостачання, газопостачання, міський телефон та інтернет, опалення від газового котла.

Будинок продається з усіма меблями і технікою. Готовий для проживання. Формат оголошення не дає можливості додати більше фото, тож при потребі вишлю чи проведу відеопоказ. Оголошення від власника.
Зв’язатись з власником

Продам 8 кімнатний будинок 300 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Чорній Володимир
+38 067 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень