Продаж квартири • ЛьвівФранківськийПулюя-і
ID 4344260

Пулюя І. вул.

Львів, Франківський район

ID 4344260
125 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
78 / 44 / 18 кв.м
5 / 12 поверх
Продається двокімнатна квартира в новобудові  по вул. Пулюя, в Житловому комплексі  Галицький Лев. Квартира світла та простора. Не кутова. По плануванню  велика кухня-вітальня  та дві ізольовані кімнати , двостороння.З кімнати та кухні можна вийти на дві утеплені та засклені лоджії. Санвузол роздільний з ванною. 
Індивідуальне опалення. Двофункційний  котел. Низькі комунальні платежі взимку.
У квартирі зроблено відмінний ремонт. Ніхто не проживав. Постелено добротний паркет,  встановлені якісні дерев'яні міжкімнатні двері.По всій квартирі встановлені металопластикові вікна,  броньовані вхідні двері.   Є виходи на підключення бойлера та встановлення умивальника у санвузлі.Квартира без меблів, що дає можливість новим власникам обмелювати на свій смак та  за власними побажаннями.
Є можливість встановлення домофону, підключення інтернету від різних провайдерів.
Будинок розташований в районі з розвиненою інфраструктурою, в пішій доступності є дитячий садок, школа, кафе, супермаркети та торгові центри, зупинки громадського транспорту. 
Відмінний варіант для комфортного проживання. Реальному клієнту розумний торг!
Розглядаємо продаж під єОСЕЛЮ
Телефонуйте!Код об'єкта: 316235
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 78 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Масло Марія
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень