Продаж квартири • ЛьвівФранківськийМельника-а
ID 4342057

Мельника А. вул.

Львів, Франківський район

ID 4342057
244 000 $

Продаж квартири, Австрійський люкс

3 кімнати
122 / 88 / 20 кв.м
3 / 4 поверх
Продаж трьох кімнатної квартири по вулиці Мельника, площею 122 кв.м.,  3/4, ПОЛЬСЬКИЙ ЛЮКС з висотою стелі 3 метри та залізобетонним  перекриттям. Ця вигідна пропозиція мати квартиру в ближньому історичному центрі з сучасною сигналізацією на ДСО та систему відеоспостереження як перед будинком, так і на сходовій клітці, забезпечуючи безпеку вашої родини та майна.
Цей просторий маложитловий комплекс з власною земельною ділянкою.Квартира  також має два балкони, дозволяючи насолоджуватися свіжим повітрям та прекрасним видом. Вікна, за винятком одного, розташовані на вулиці Єфремова, що забезпечує тихе та спокійне проживання.
Також до вашої уваги доступне місце для паркування автомобіля, забезпечуючи зручний доступ та збереження вашого транспортного засобу. Не пропустіть цю чудову можливість стати власником комфортного житла в престижному районі. Звертайтеся за додатковою інформацією та організацією перегляду!0671020885.
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 122 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Оксана Любченко АН
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень