Продаж квартири • Львівська областьТрускавецьСкоропадського11
ID 4338945

Скоропадського вул., 11

Трускавець, Дрогобицький район

ID 4338945
98 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
83 / / 14 кв.м
5 / 9 поверх
ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ !!!

Продаж 2 кім. квартира 83 кв. м. вул. Скоропадського м.Трускавець.

Квартира загальною площею 83 м.кв.
знаходиться на 5-му поверсі 9 ти поверхового будинку.
Квартира двостороння, не кутова, дуже тепла. За умови, що не опалювалась всю зиму всередині приміщення взимку температура 15 гадусів.

Квартира складається з двох окремих кімнат, двох санвузлів па великої кухні.

В квартирі зроблений ремонт, вона облаштована новими меблями, зробленими під замовлення, та всією необхідною технікою.
Опалення індивідуальне -газове, встановлений двоконтурний котел. Підігрів підлоги в коридорі, санвузлах та кухні. В кімнатах підлога - паркет. Двері-дерев'яні, ясень.

Одна кімната оформлена як вітальня, має зону відпочинку біля вікна, вбудовану кладову, встановлені м'які меблі (двоспальний діван, два крісла), комоди.

В спальній кімнаті, дерев'яна висока кровать з новим ортопедичним матрацом. Вбудована шафа купе всередині має підсвітку поличок, дуже зручно.

В гостьовому санвузлі встановлена пральна машина, рукомийник, унітаз, гігієнічний душ, в іншому санвузлі сучасна безбар'єрна душова кабіна з трапом, рукомийник, унітаз, гігієнічний душ, шафи для зберігання. В санвузлах окрім теплої підлоги, встановлені електричі батареї.

Кухня в квартирі облаштована меблями, та технікою. Велика плита має 4 індукційні комфорки та 2 газові. Вбудовані електрична духовка, мікрохвильова піч, посудомийна машина. Вся техніка нова не була у використанні. Встанолений змішувач який має спеціальні для отвори, один для звичайної води, інший для осмосу. Є холодильник, та обідений стіл.

В квартирі встановлен загальний безперебійник на всю квартиру, а не точково на техніку. Відеоспостереження біля підїзду, та вже біля дверей квартири.

Сам будинок дуже якісно збудован має цегляні стіни, с зовняшнім утепленням та обліцуванням, навіть внутрішні стіни мають повітряну подушку.

Розташування дуже зручне для проживання, поруч є все, магазини, школа, садочок, лікарня, Торгівельний центр.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 83 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Крамар Наталія
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень