Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийЛичаківська37
ID 4326850

Личаківська вул., 37

Львів, Личаківський район

ID 4326850
200 000 $

Продаж квартири

1 кімната
51 / 16 / 25 кв.м
4 / 6 поверх
Агенція нерухомості "Компаньйон Ріел Естейт" ласкаво просить Вас в ексклюзивний світ розкоші та вишуканості - 1-кімнатна квартира преміум класу в престижному житловому комплексі "Авалон 37" у самому серці Львова. Це житло втілює у собі найвищі стандарти комфорту та елітності, де кожна деталь відображає неперевершений стиль та сучасність.

Простора та світла вітальня, високі стелі та великі вікна роблять цю квартиру особливою. Дизайн інтер'єру відзначається витонченими матеріалами та стильними рішеннями, які створюють атмосферу затишку та розкіші.

Сучасна кухня обладнана передовою технікою та функціонально організована для найкращого використання простору. Простора спальня, облаштована зі зручним ліжком та вбудованим гардеробом, стане вашим особистим оазисом спокою та відпочинку.

Житловий комплекс "Авалон 37" пропонує своїм мешканцям високий рівень сервісу та розкішну інфраструктуру, включаючи спа-центр, фітнес-зал, закритий паркінг та охорону 24/7. Це ідеальне місце для тих, хто цінує елітність та комфорт.

Не втрачайте можливість стати власником цієї унікальної квартири в житловому комплексі "Авалон 37". Звертайтеся вже сьогодні, щоб розпочати свій шлях до життя в елітному житловому просторі Львова.

Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 51 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Володимир
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень