Продаж будинку • ЛьвівСихівськийЗелена4072
ID 4319569

Зелена вул., 407/2

Львів, Сихівський район

ID 4319569
45 000 $

Продаж будинку, Будинок

2 кімнати
51 кв.м
6 соток
1 поверх
Продається унікальний та неймовірний будинок неподалік Львова, в краях де є невеликий гірський хребет з горами 400-475 метрів. В напрямку Бухти Вікінгів, Бібрки, Стрілки - 25хв від Львова.
Будинок для поціновувачів, відреставрований по дизайнерському проєкту, встановленні нові якісні вхідні двері та вікна, новий дах, нова мідна проводка вже розведена згідно проєкту - 95точок. Підведена нова каналізація - власний септик з переливом. Скважина 30метрів.
Будинок знаходиться на пагорбі, з дуже красивими краєвидами на гору Камула та залісений хребет.
Продумане планування: спальня з гардеробною, кухня-вітальня 20м2, ванна кімната з вікном, в коридорі сходи на дах. Міжкімнатні двері дерев'яні, вже на реставрації. Стіни вирівняні, поштукатурені ,підготовлені під пофарбування.
Встановлено відео нагляд.
Інтернет - оптоволокно
Асфальтований доїзд.
Висота стелі 2,7м.
По плану: на підлозі в спальні та вітальні має бути дерев'яна підлога, в коридорі та ванній плитка з підігрівом. На стелі точкові світильники, в коридорі та вітальні відкриті балки, між балками вагонка. Є контакт з дизайнером та майстрами які можуть доробити все під ключ.
В дворі вже зроблений ландшафт - на фасаді вирівняна ділянка, справа від будинку зроблена тераса для відпочинку, знизу ділянки септик та паркомісця 2шт.
Земельна ділянка 6 сотих
Все зроблено якісно, та продумано. залишились лише косметичні питання.
Є ще кілька бонусів які вже можна побачити при огляді
с.Підгородище - тихий та зелений край в якому можна почуватись в безпеці та затишку
Продаж від власника.
Зв’язатись з власником

Продам 2 кімнатний будинок 51 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Максим
+38 063 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень