Продаж квартири • ЛьвівСихівськийЗелена
ID 4314886

Зелена вул.

Львів, Сихівський район

ID 4314886
79 900 $

Продаж квартири

1 кімната
38 / / 14 кв.м
10 / 10 поверх
Пропоную однокімнатну квартиру в ЖК Avalon Zelena Street, вулиця Зелена. 
Квартира світла, комфортного планування, кухня-студія з виходом на засклену лоджію та простора спальня з панорамним вікном, опалення індивідуальне, встановлено двоконтурний газовий котел та розведений підігрів підлоги, продаж з меблями та побутовою технікою: варильна панель, духова шафа, потужна витяжка, холодильник, посудомийна і пральна машини. Встановлені якісні металопластикові вікна та металеві протипожежні двері. Квартира повністю готова для проживання, ідеально підійде як під здачу в оренду, так і для власного проживання.
Будинок обжитий, газ, світло, вода - все підключено, створено ОСББ, ліфт працює, ведеться відеоспостереження. 
На території ЖК розташовані паркінги, безліч дитячих майданчиків, спортзал, кав'ярні, Укрпошта, супермаркет Близенько, дитячий садок, майданчик для вигулу собак.
Розвинута інфраструктура, поруч: супермаркет Арсен, багато різних магазинів, дитячий садок, школа поліклініка, зупинки громадського транспорту.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 38 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юлія
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень