Продаж квартири • ЛьвівФранківськийСтрийська
ID 4314055

Стрийська вул.

Львів, Франківський район

ID 4314055
99 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
65 / 52 / 13 кв.м
1 / 10 поверх

Затишна та Простора Квартира в Новобудові: Готова до Життя!

Пропонуємо вашій увазі затишну та теплу квартиру в новобудові, де товщина стін складає 55 см плюс 15 см фасаду, забезпечуючи відмінну шумоізоляцію. Вже готовий сучасний ремонт, повністю обладнана меблями та технікою. Тепла підлога працює у ванні, коридорі, кухні та гардеробі, забезпечуючи комфорт у холодні місяці.

Дві засклені балкони додають простору та світлоту вашому житлу. Також у квартирі передбачено особисту та доступ до загальної комірки для зберігання велосипедів.

Комплекс має добре облаштоване внутрішнє подвір'я з освітленням, озелененням, дитячими майданчиками, тренажерами, футбольним та волейбольним полями, альтанками для відпочинку та великою паркозоною. Також передбачено місця для зарядки електромобілів.

нфраструктура та Зручне Розташування: Розвинена інфраструктура навколо вас: укрпошта, салон краси, зоомагазин, магазини Рукавичка та Близенько, кав'ярні, аптека, зупинка громадського транспорту. Також у під'їзді доступний поштомат Нової Пошти. Поруч знаходяться автовокзал, школа та дитячий садок. До ТЦ King Cross Leopolis всього 5 хвилин на автомобілі.

Зробіть цю квартиру своїм новим домом і насолоджуйтеся комфортом та зручністю сучасного життя!

Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 65 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Оксана Любченко АН
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень