Продаж приміщення • Львівська областьСколівськийСлавсько
ID 4310974

Славсько, Сколівський район

ID 4310974
850 000 $

Продаж приміщення, База відпочинку

готель
1300 кв.м
5 соток
5 поверх
Продаж готельного комплексу на найвищому гірськолижному комплексі Українських Карпат – “Драгобрат”, на висоті 1450 метрів, у пейзажах навколишніх гір розмістився готельний комплекс із 28 номерів різного типу, ресторан, парковка, приміщення для зберігання лиж, приміщення для зберінання дров, п’ятиповерховий готель, побудований з любов’ю до своїх гостей та природи. Будівля готелю повністю виконана з натуральної деревини. В оформленні, як зовнішньому, так і внутрішньому, максимально використані природні матеріали. Є власний трансформатор на 63квт, генератор 32 кВт, вода джерельна, біоочистка, До бугІльного підйомника Допельмаєр – 20 м., до навчального підйомника 30 м. Готель має автономне опалення, кожен може самостійно регулювати температуру у номері,  цілодобове водопостачання джерельної води.

Для гостей, які приїхали на власному транспорті є місця для паркування. В готелі ведеться відеоспостереження. Усі охочі можуть за додаткову оплату користуватися мангалом, шампурами та сіткою для барбекю. Поруч з готелем є продуктові магазини та сувенірні крамниці.

У ресторані вам запропонують традиційні українські, вишукані європейські та колоритні гуцульські страви. А також фірмові страви на вогні від шеф-кухаря готелю. Можливе замовлення дитячого харчування. А у барному меню представлена широка карта напоїв. Зала ресторану має оздоблення з різних порід натуральної деревини, виконана у традиційному карпатському стилі, має неповторну атмосферу домашнього затишку і чудово підходить для проведення банкетів, родинних свят і романтичних зустрічей. Ресторан розташований на першому поверсі та розрахований на посадку до 60 осіб. 

Просторі та затишні номери з окремою ванною кімнатою оснащені телевізором із плоским екраном та супутниковим телебаченням, якісні меблі, сучасна сантехніка і по-домашньому тепла атмосфера дарують нашим гостям спокійний та комфортний відпочинок. В зонах загального користування безкоштовно надається WI-Fi. Пункт прокату, де ви знайдете все необхідне: зручні лижі та дошки, шоломи й ще багато іншого приладдя за приємними цінами. А також тепла кімната для сушки власного спорядження гостей.

Комлекс із хорошим рейтингом на Букінгу, відстань від готелю до курорту Буковель 30км, до автобусного вокзалу 8 км, до аеропорту у Франківську 108км.

Зв’язатись з агентом

Купити комерційну нерухомість 1300 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
АН "Під егідою Лева" Юлія
+38 096 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень