Продаж квартири • ЛьвівСихівськийВулецька
ID 4310938

Вулецька вул.

Львів, Сихівський район

ID 4310938
77 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
78 кв.м
2 / 5 поверх
Агентство UA.estate пропонує придбати 3-кімнатну квартиру у Львові та стати її власником: Пропонується до продажу однокімнатна квартира на 2 поверсі з будинку, побудованого Квартира має цегла стіни і знаходиться в кінцевій зупинці громадського транспорту, що забезпечує зручний доступ до міського транспорту.

Одна з переваг цієї квартири - індевідуальне опалення, що забезпечує комфортну температуру протягом холодних місяців року. Косметичний ремонт дозволяє новому власнику впровадити свої дизайнерські ідеї та створити привітну атмосферу у квартирі.

Також варто зазначити, що квартира має засклену лоджію, що додає додатковий простір для відпочинку або збереження особистих речей.

Загалом, ця однокімнатна квартира має потенціал стати затишним житловим простором для одного чи двох мешканців. Вона пропонується до продажу з можливістю втілення в життя ваших індивідуальних потреб та бажань.Об’єкт в цілому
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 78 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Кіщук Марія Петрівна
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень