Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда комерційної нерухомості в м. Львів
Оренда приміщення • ЛьвівШевченківськийШолом-алейхема-ш12
ID 4299852

Шолом-Алейхема Ш. вул., 12

Львів, Шевченківський район

ID 4299852
500 грн /міс

Оренда приміщення, Житловий фонд

приміщення
50 кв.м
Студія знаходиться на вулиці Шолом-Алейхема 12 ⁃ центр Львова ⁃ 7 хвилин ходьби від Оперного театру Студія знаходиться на 2 поверсі Також пропонуємо знижку для постійних орендарів - 50 грн на кожну годину оренди. 
Середній зал — 50м2, спеціалізоване універсальне покриття підлоги, підійде для будь-яких занять. Є вікна та дзеркала у підлогу. Також ми маємо різноманітний інвентар для занять: килимки, йога-блоки, стрічки для стретчингу, фітнес резинки, м'ячі для пілатесу та обтяжувачі на руки та ноги! А ще переносні станки в залі.

Умови:
- В середньому залі з універсальним покриттям встановлений лінолеум, який підходить для будь-яких напрямів, у тому числі заняття на каблуках. У балетних класах встановлений професійний балетний лінолеум за стандартами світових балетних шкіл - "Grabo 17". Зручний для обертань і екзерсису на пуантах; - В приміщенні встановлена потужна вентиляційна система і кондиціонери в кожному залі;
- Висота стелі 3 метри в середньому;
- Є відеонагляд;
- Регулярна підтримка чистоти;
- Комфортні роздягальні-гримувальні з шафками і дзеркалами;
- Вбиральні;
- Цінуємо ваших клієнтів як своїх

 Вартість оренди для групових занять: 1. Середній зал: Будні: 9:00 - 15:30 - 400 грн/год 15:30 - 18:00 - 500 грн/год 18:00 - 20:30 - 600 грн/год. Вихідні: 500 грн/год 2.
У вартість оренди входить: - Вибраний зал; - Інвентар: килимки, йога-блоки, гумки для стретчинга; - Музичний центр з Bluetooth підключенням; - Користування роздягальнею і шафами; - Користування вбиральнею; - Вода в кулері.

 Посилання на вільні години і вартість дізнавайтеся в Телеграм по номеру телефону в оголошенні.

Зняти комерційну нерухомість 50 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень