Продаж будинку • Львівська областьПустомитівськийКонопниця
ID 4295046

Князя Романа

Конопниця, Пустомитівський район

ID 4295046
175 000 $

Продаж будинку, Будинок

4 кімнати
220 кв.м
5 соток
2 поверх
Продаж будинок Конопниця, вул. Князя Романа (Пустомитівський район Львів.обл.). Новобудова. Здача 1 квартал 2024р. Окремостоячий. Поверхів 2. Площа 220 м². Монолітне перекриття. Висота стелі 3м. 2 входи. На 1 поверсі: гараж, коридор, кухня -студія 54м² із виходом на терасу, санвузол. На 2 поверсі: коридор, 4 кімнати, або 3 кімнати та гардероб, санвузол. Стіни із цегли. Фасад зроблений. Особливою родзинкою цих об'єктів є великі панорамні вікна, які забезпечують чудовий вид з будинків. Крім того, усі комунікації підключені, зокрема, центральна каналізація, ливнева каналізація, освітлення вулиць, інтернет. Є заземлення. Огороджене власне подвіря 5 соток. Гарна дорога- викладена бруківкою. Неподалік магазини, церква Різдва Пресвятої Богородиці, готель Кауфман. Ціна 187 000 $ (850$/м²). АКЦІЙНА ціна при купівлі до кінця лютого  175 000$. Залишилось на продаж поряд 2 таких будинки. ПО ДАНОМУ ОБЄКТУ БЕЗ КОМІСІЇ. 

Будівлі виконані з високоякісних матеріалів. Цегляний корпус має стійкість до зовнішніх впливів та надійний монолітний залізобетонний фундамент М300. Для забезпечення оптимальної температури в приміщеннях використано утеплення пінопластом товщиною 150 міліметрів і щільністю 16 кг/м3. Перекриття між поверхами також монолітні. Стеля другого поверху додатково утеплена пінопластом товщиною 200 міліметрів, а на ньому нанесена стяжка з піщано-цементної суміші товщиною 100 міліметрів.Дах покритий металочерепицею від виробника ARCELOR MITTAL. Вхідні двері та гаражні ворота мають товщину 40 міліметрів і виготовлені фірмою VIREK. Вікна виконані з профілів VEKA та обладнані подвійним енергозберігаючим склопакетом товщиною 72 міліметри та ламінацією антрацитового кольору.
Фотографії відповідають реальному стану об'єктів. Загалом, дані будинки мають високу якість будівництва та зручне розташування на закритій території.  Мікрорайон Конопниця - це чудове місце, розташоване у тихому та затишному районі, недалеко від чарівного міста Львова. Він знаходиться в зеленому околиці, що надає йому особливого чарівного аурою і природного красивого ландшафту.
Один з найбільших переваг мікрорайону Конопниця - це сприятливий мікроклімат та віддаленість від шумного міського центру. Тут можна насолоджуватись чистим повітрям, пташиним співом та спокоєм, відчуваючи себе далеко від швидкого темпу життя мегаполіса.
Окрім того, мікрорайон Конопниця має розвинуту інфраструктуру, яка включає магазини, школи, дитячі садки та інші соціальні заклади. Тут також можна знайти спортивні майданчики, парки для прогулянок та розваг, що створює ідеальні умови для сімейного життя та активного відпочинку.
Ще однією перевагою Конопниці є зручне транспортне сполучення з Львовом. Регулярні маршрутні таксі та автобуси забезпечують швидке та зручне переміщення в місто.
Таким чином, мікрорайон Конопниця - це ідеальне місце для тих, хто мріє жити у тихому та зеленому районі, не віддаляючись від усіх переваг міського життя Львова. Це місце, де можна знайти гармонію і затишок, віддаляючись від суєти міського шуму.
Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатний будинок 220 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Ткачук Наталія
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень