Продаж квартири • Львівська областьСокільникиТрускавецька
ID 4289126

Трускавецька вулиця

Сокільники, Пустомитівський район

ID 4289126
70 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
66.41 / / 13.98 кв.м
10 / 10 поверх
Продається 2к квартира загальною площею 66.41 м2 в збудованому будинку за вул. Трускавецька в ЖК Континент Код квартири:  #26574739
• 10 поверх з 10;• індивідуальне опалення (газове);• кухня+лоджія - 18,2м2;• якісне будівництво;• здача будинку на лютий місяць.
Квартира складається з двох окремих кімнат, кухні, лоджії та двох санвузлів. Квартира має гарне планування, двохстороння та світла. В квартирі - індивідуальне опалення (двофункційний котел з розведеним опаленням та встановленими радіаторами), чистова стяжка, штукатурка, електрика та вода заведена без розводки по квартирі, будинок має монолітний залізобетонний каркас, зовнішні стіни - цегла і керамоблок.
Будинок буде мати власну облагороджену територію, гостьова автопарковка, споруджуються дитячі ігрові майданчики і зони відпочинку. Гарний зелений район та водночас з розвинутою інфраструктурою, поруч ТРЦ Вікторія Гарденс, АШАН, ТЦ Південний, Новий ЦУМ, гарна транспортна розвʼязка, школа та садочок. 
Якщо ви шукаєте квартиру в якісному будинку та ще не знайшли ще своє ідеальне житло - телефонуйте, будемо раді вам показати цю квартиру!
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 66.41 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Прихідько Олеся
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень