Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийВолодимира-великого
ID 4288859

Володимира Великого вул.

Львів, Шевченківський район

ID 4288859
77 000 евро

Продаж квартири

1 кімната
57.3 / 16 / 9 кв.м
2 / 16 поверх

Запрошуємо вас в майбутній дім, де комфорт поєднується з сучасністю! Продається затишна квартира в ЖК "Америка", що відзначається високим рівнем комфорту та розташована в Франківському районі Львова. Будинок класу комфорт збудований і планується здати в експлуатацію у першому кварталі 2024 року.

Загальна площа квартири становить 57.3 м2, і вона знаходиться на другому поверсі з дев'яти. У квартирі передбачено автономне опалення, яке забезпечується власною даховою котельнею. Також є можливість перепланування, включаючи розділення санвузла. Усі комунікації вже підведені, а лічильники встановлені.

Будинки розташовані так, що утворюють закрите подвір'я, відділене від проїзду машин. Зручна транспортна розв'язка робить це місце дуже доступним - всього 10 хвилин на авто до центру міста, а також всього за хвилину пішки до зупинки громадського транспорту. Рядом знаходиться прекрасний парк "Горіховий гай", де ви зможете насолоджуватися природою.

Ця квартира доступна для продажу по переуступці і однозначно заслуговує вашої уваги.
Телефонуйте!
0632295890
Анастасія

Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 57.3 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Анастасія
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень