Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийМечникова-і
ID 4287989

Мечникова І. вул.

Львів, Личаківський район

ID 4287989
233 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
74 / 37 / 19 кв.м
5 / 6 поверх
Продаж ексклюзивної квартири по вул. Мечникова в Личаківському районі міста Львів. 
Квартира з сучасним дорогим ремонтом на п'ятому поверсі в будинку преміум класу. Загальна площа - 75 кв.м, двостороннє планування з гарним виглядом з вікна. В квартирі виконаний якісний ремонт з використовуванням преміум матеріалів, вмонтована сучасна побутова техніка від Bosch, встановлені всі необхідні для комфортного проживання меблі. Два санвузли, в спальінй кімнаті та в коридорі. В квартирі ніхто не проживав, ремонт тільки завершений. Будинок зданий у 2022 році, заселений. 
ЖК Globus Central Park знаходиться в розвиненому районі Львова неподалік центру - за необхідності туди можна доїхати за 7 хвилин. До шкіл не більше 5 хвилин на авто, а до дитячого садка можна дійти пішки. Поруч знаходиться кілька ВНЗ: медичний університет, торговельно-економічний університет, національний університет ветеринарної медицини, педагогічний коледж. У радіусі 1 км можна знайти безліч медичних закладів, наприклад, обласна лікарня та її відділення, пологовий будинок, консультативна поліклініка. Крім цього в окрузі є приватні центри, лабораторії та клініки.
Радо відповім на ваші запитання - звертайтесь!
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 74 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Пожидаев Ярослав
+38 050 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень