Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийПлетенецького-є
ID 4286901

Плетенецького Є. вул.

Львів, Шевченківський район

ID 4286901
189 000 $

Продаж квартири

4 кімнати
115 / 105 / 11 кв.м
5 / 5 поверх
Ця 4-кімнатна дворівнева квартира площею 115 м² – справжня перлина, яка вирушає на пошук свого нового власника.

Будинок, зведений у 2009 році та утеплений пінополістиролом, вражає своєю архітектурою. Новий дизайнерський ремонт, що завершився у кінці 2021 року, створює атмосферу розкоші та сучасності. Квартира, розташована на 5-му поверсі з 5, розділена на два рівні, надаючи вам комфорт та простір.

Перший поверх включає дитячу кімнату, вітальню, кухню, санвузол та три балкона. Другий поверх (мансардний) обладнаний спальнею, кабінетом, гардеробом, санвузлом та балконом. Зручний мансардний простір утеплений та шумоізольований, створюючи ідеальне місце для відпочинку.

Важливі технічні особливості включають канальний кондиціонер, автономне опалення, систему водяного підлогового обігріву, а також встановлення газового котла з зовнішнім бездротовим регулятором температури повітря. До того ж, квартира оснащена швидкісним інтернетом та всіма необхідними розетками для вашого комфорту.

У кухні використані матеріали найвищої якості: МДФ, фурнітура Blum, карго, а також обладнана краном для питної та звичайної води та фільтром зворотного осмосу.

Крім того, вас приємно здивує якість побутової техніки – духовка, мікрохвильова піч, варильна поверхня, холодильник, посудомийна та прально-сушильна машина від відомих брендів, таких як Bosch та Electrolux.

Квартира готова до заселення, і ви отримаєте не лише високий рівень комфорту, але й унікальний стиль життя. Розташування, всього в кількох хвилинах від McDonald's на Чорновола та Forum Lviv, додасть цій квартирі ще більше переваг.

Не вагайтеся – телефонуйте, і ми організуємо огляд у зручний для вас час.
0632295890
Анастасія АН Люмар

Зв’язатись з агентом

Продам 4 кімнатну квартиру 115 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Анастасія
+38 063 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень