Продаж квартири • Львівська областьВинники
ID 4274920

Винники, Львівська міськрада

ID 4274920
55 566 $

Продаж квартири

2 кімнати
52.92 / 24.84 / 20.85 кв.м
3 / 6 поверх
Продаж 2-кім квартири в ЖК Perfect Life 52. 92 кв м,  3й поверх, 6ти поверхового в сучасному ЖК ПерфектЛайф.
Чудове планування, квартира з виглядрм на ліс? Уявляєте ? Чисте повітря, природа, двір без машин.На території буде спа центр, супермаркет, дитячий садок, підземний паркінг - сучасна новобудова бізнес класу.Сучасне гармонійне планування, з балконом (вихід з кухні та спальні).
PERFECT LIFE-це перший інноваційний житловий простір для work&life balance в мальовничій еколокації. Тут все перфект:- дизайн PERFECT - архітектура від ARKHO GROUP, ландшафтний дизайн від URBANIDEAS, дизайнерські холи від SAVYTSKYYdesign.- лайфстайл PERFECT - приватна школа і садок, coworking, власний медичний центр, SPA-zone з басейном та фітнес зал.- локація PERFECT - лісопарк поруч, озеро на території, гірськолижний спуск в 5 хвилинах. Дозволь собі PERFECT LIFE! Продаж по переуступці.
У відділі продажу кваритр у другій секції вже немає - не зволікайте, телефонуйте, інвестуйте у комфортне щасливе майбутнє.Ціна за м2 - 1050$ Вартість квартири: 55566 $ Здача 2 кв. 2024 р Секція 3                                                                                                                      
Є балкон - вихід на який із двох спалень.Вікна у двір, на східну сторонуЄ по кілька варіантів у різних секціях (яких немає  у відділі продажу)
ТЕЛЕФОНУЙТЕ - огляд у зручний для Вас час.!АН Metrum estate
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 52.92 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юлія
+38 093 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень