Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийСтепанівни-о
ID 4271811

Степанівни О. вул.

Львів, Залізничний район

ID 4271811
245 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
158 / 36 / 37.57 кв.м
7 / 7 поверх
Продаж ексклюзивної 3 кімнатної квартири з великою терасою в Залізничному районі по вул Олени Степанівни в ЖК Манхеттен.

Розташування : ближній центр міста, розвинена інфраструктура - поруч ЖК Семицвіт та Велика Британія, розвинута інфраструктура, до центру 10 хв ходьби, доступність серверів і зручностей.

Безпека : закрита територія, високий рівень безпеки, відеокамери, домофон та підземний паркінг з товстим залізобетонним перекриттям , який служить укриттям.

Якість будинку : преміум клас,високий стандарт будівництва, безшумнй ліфт, працює ОСББ.

Інтер'єр квартири виконаний по дизайнерському проекту, використовувались виключно якісні матер' яли, замінені пластикові вікна на алюмінієві двокамерні польського виробництва з розсувною системою, вбудований канальний кондиціонер скритого монтажу Cooper & Hunter (амер. виробництва) та вбудована і непомітна система вентиляційних каналів, дизайнерські радіатори.

Планування : дві спальні з гардеробною, просторої кухні-вітальні, 2-ох санвузлів , в тому числі ванна, що може інтегруватись в простір кухні -студії. Родзинкою цієї квартири є тераса площею 50 м 2, з чудовим краєвидом на історичні пам'ятки Львова.

Готовність до завершення ремонту -80%, в квартирі зроблені всі чорнові роботи, залишилось обрати колір стін і підлогове покриття.

Додатково можна придбати 2 паркомісця , ціна одного 20 000 у.о.


Телефонуйте, радо відповім на всі запитання.

Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 158 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Уляна
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень