Продаж квартири • ЛьвівЛичаківськийЗелена
ID 4271706

Зелена вул.

Львів, Личаківський район

ID 4271706
165 400 $

Продаж квартири

3 кімнати
82.5 кв.м
7 / 7 поверх
Продаж трьохкімнатної квартири в малоквартирній новобудові бізнес-класу клубного типу по вулиці Зелена (ближній центр).
В квартирі ніхто не жив, ніхто не був прописаний, всі меблі та побутова техніка нова.
Будинок з закритою територією, приватною охороною, відеоспостереженням, домофон системою яка заведена в квартиру.
Квартира знаходиться у власності 3 роки, що дозволяє суттєво заощадити кошти при оформленні. В квартирі зроблений сучасний ремонт, встановлено два види опалення (електричне, та газове), тобто її можна опалювати як електрикою так і газом.
Квартира повністю вмебльована з всією новою необхідною побутовою технікою. В квартирі є дві ізольовані спальні кімнати та кімната вітальня з зоною відпочинку.
В квартирі є два окремих санвузли, в одному із яких є душова кімната із туалетом та умивальником, а в іншому ванна кімната з туалетом та умивальником.
Також є два балкони з підігрівом підлоги які можна використати як кабінет, чи дитячу ігрову кімнату.
На охоронюваній та закритій території будинку є достатньо велика кількість гостьових паркомісць щоб не купляти паркомісце для автомобіля.
Поряд будується МакДональц та торговельно-розважальний центр, також є аптеки, лікарня, дитячий садок, школа, продуктові магазини, ринок, парк, зелена зона, відділення Укрпошти, Нової Пошти, кафе супермаркет, ПриватБанк, Ощадбанк зупинка транспорту.
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 82.5 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Павло
+38 068 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень