Продаж квартири • ЛьвівГалицькийКраківська
ID 4269865

Краківська вул.

Львів, Галицький район

ID 4269865
120 000 $

Продаж квартири

3 кімнати
63 / 47 / 5 кв.м
4 / 4 поверх
Продається 3кімнатна квартира з ремонтом в центрі Львова. Квартира розташована на 4-му повесі 4-поверхової австрійської будівлі, яка своїми фасадами виходить на вулиці Краківську, Гавришкевича і Гонти. Це одна із нечисленних пам'яток львівського класицизму зі скульптурним оздобленням у стилі французького ампіру відомого скульптора Антона Шімзера. Над квартирою є горище, дах у будинку повністю відремонтовано. До паркомісця 2 хвилини пішки.

Загальна площа квартири 63 м.кв., житлова 46,8 м.кв., площа кухні 5 м.кв. Квартиру можна роздити на 2 квартири з окремими входами (був дадатковий вхід, який на даний час замуровано). Індивідуальне опалення, євроремонт. Висота приміщень 3,2 м. Є усі необхідні меблі та техніка, Wi-Fi.

Розвинута інфраструктура: поруч театри, парк, школи, садочки, ринок, ресторани, кафе, ТРЦ, медичні та торгові заклади, зупинки громадського транспорту у будь-який куточок міста.
Код 12470
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 63 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Sitalo Lviv
+38 067 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень