Показ оголошення призупинено - знайдіть схожі оголошення у розділі: оренда будинків в м. Ременів
Оренда будинку • Львівська областьКамянка-бузькийРеменів
ID 4265667

Ременів, Кам'янка-Бузький район

ID 4265667
500 $ /міс

Оренда будинку, Таунхаус

3 кімнати
120 кв.м
5 соток
3 поверх
Оренда 3кім котеджу в смт. Ременів.Є ГЕНЕРАТОР! Можна з ТВАРИНКАМИ!
Завжди хотілось пити ранкову каву на власній терасі з видом на ліс? Тоді цей варіант саме для тебе. Таунхаус у смт. Ременів з власним подвір‘ям. Чудовий варіант для сім‘ї. 
Котедж: три поверхи, 120 кв. м. , прибудинкова територія з терасою, фруктовий сад навпроти. Є місце для кількох авто. Хороші сусіди
Перший поверх: простора кухня-студія, коридор та ванна кімната. Є підігрів підлоги.Другий поверх: спальна та гостьова кімната. Гостьову можна переобладнати під кабінет. Спальня з гардеробною.Третій поверх: величезна кімната з двома двоспальними ліжками чудово підійде під дитячу. Котедж теплий та економний. Є вся необхідна побутова техніка: посудо мийна та пральна машинка, холодильник, піч, телевізори і інша дрібна техніка. Генератор. 
Навколо добре налагоджена інфраструктура. Поруч: магазини, супермаркети, садочки , школи , автобусні зупинки, медичні заклади. До Львова 10хв.
Залишились питання? Телефонуй!)

Здам 3 кімнатний будинок 120 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень