Продаж будинку • ЛьвівСихівськийЗелена
ID 4258283

Зелена вул.

Львів, Сихівський район

ID 4258283
40 000 $

Продаж будинку, Будинок

2 кімнати
51 / 39 / 12 кв.м
6 соток
1 поверх

Продається унікальний та неймовірний будинок, розташований неподалік Львова, в затишних краях із невеликим гірським хребтом та горами висотою 400-475 метрів. Зручне розташування в напрямку Бухти Вікінгів, Біброк, Стрілки - всього 25 хвилин їзди від Львова.

Будинок створений для справжніх цінителів, відремонтований за дизайнерським проєктом. Нові вхідні двері та вікна, сучасний дах, мідна проводка з 95 точками, а також нова каналізація з власним септиком і переливом. Наявна скважина глибиною 30 метрів.

Будинок розташований на пагорбі, з неймовірними видами на гору Камула та залісений хребет, створюючи неповторну атмосферу.

Продумане планування включає спальню з гардеробною, кухню-вітальню площею 20 м2, ванну кімнату з вікном та сходи на дах у коридорі. Дерев'яні міжкімнатні двері вже на реставрації. Стіни вирівняні та поштукатурені, готові до пофарбування.

Оснащений відеонаглядом, доступ до інтернету через оптоволокно. Асфальтований доїзд для зручності.

Висота стелі становить 2,7 метра. Заздалегідь продумано розташування дерев'яної підлоги в спальні та вітальні, плитки з підігрівом в коридорі та ванній. Світильники на стелі, відкриті балки в коридорі та вітальні, вагонка між балками. Є можливість зв'язатися з дизайнером та майстрами для завершення робіт "під ключ".

Двір вже оздоблений ландшафтом - рівнина перед фасадом, тераса для відпочинку зправа від будинку, а внизу ділянки розташований септик та 2 парковочних місця. Земельна ділянка - 6 сотих.

Всі роботи виконані з високою якістю та ретельним плануванням. Залишилися лише косметичні дотримання. При огляді будинку вас чекають додаткові бонуси.

Село Підгородище - тихий та зелений район, де ви можете відчувати себе в безпеці та затишку.

Продаж від власника. Запрошуємо на огляд, щоб особисто переконатися в унікальності цього прекрасного будинку.

Зв’язатись з власником

Продам 2 кімнатний будинок 51 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Максим
+38 063 ...
Зв’язатись з власником

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень