Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийМалоголосківська
ID 4251738

Малоголосківська вул.

Львів, Шевченківський район

ID 4251738
66 300 $

Продаж квартири

1 кімната
42 / / 11 кв.м
8 / 9 поверх
Пропонуємо Вам чудовий варіант для інвестиції: однокімнатна квартира в ЖК "Нове життя".Дуже вигідна пропозиція, адже це єдина однокімнатна квартира у цьому будинку з просторим виглядом із вікон.
Від ЖК «Нове життя» до центру Львова можна доїхати за 10 хвилин, а за пару хвилин пішої прогулянки дійти до зупинок громадського транспорту. Поруч є супермаркети «Рукавичка»  та «Арсен». Біля будинку також відкрито кілька продуктових мінімаркетів, суші-бар та піцерія. Перевагою даного ЖК точно стають швидкісні безшумні ліфти, спеціальні кімнати для зберігання колясок, велосипедів та самокатів, панорамні енергоощадні вікна, в кожній квартирі є балкон або лоджія. Будинок буде введений в експлуатацію в 2 кварталі 2024 року. Є зовнішнє утеплення стін. Автономне опалення, котел. Для Вашого авто побудують наземний і підземний паркінг. Телефонуйте, щоб стати власником чудової квартири!
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 42 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Проказюк Анна
+38 093 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень