Продаж квартири • ЛьвівШевченківськийОрлика-п
ID 4246375

Орлика П. вул.

Львів, Шевченківський район

ID 4246375
2 958 065 грн

Продаж квартири

2 кімнати
57.34 кв.м
5 / 5 поверх
Представницька 2-кімнатна квартира класу "еліт" в ЖК "SILENT PARK"
Найвищий рівень комфорту та неймовірні краєвиди на Високий Замок та центр міста
Основні характеристики:
Площа: 57.34 квадратних метри розкішної архітектури.Планування: 2 кімнати та кухня-студія з роздільним санвузлом для вашого комфорту.Панорамна тераса: Дуже велика панорамна тераса площею 14.14 квадратних метрів, де ви зможете насолоджуватися видами на Високий Замок та центр міста.Поверх: Останній поверх з окремим входом для всіх мешканців квартир представницького класу.Адреса: Вулиця Пелипа Орлика - престижна локація в центрі Львова.Вартість: 2,958,065 гривень.

Ця представницька квартира в ЖК "SILENT PARK" представляє найвищий рівень комфорту та дарує неймовірні краєвиди на Високий Замок та центр міста. Панорамна тераса дозволить вам насолоджуватися цими видами в будь-який час.
Зателефонуйте нам сьогодні, щоб дізнатися більше та організувати перегляд цієї розкішної квартири в самому серці Львова. Не пропустіть свій шанс стати власником цього непересічного житла.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 57.34 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень