Продаж квартири • ЛьвівФранківськийКульпарківська
ID 4243073

Кульпарківська вул.

Львів, Франківський район

ID 4243073
84 600 $

Продаж квартири

1 кімната
56.4 кв.м
2 / 11 поверх
Опис:Відчуйте атмосферу розкоші та комфорту у вишуканому ЖК "Парус Преміум". Представляємо вашій увазі неперевершену 1-кімнатну квартиру з кухнею-студією на другому поверсі одинадцятиповерхового будинку. Це ідеальне приміщення для тих, хто цінує стиль, сучасність та вишуканість.
Основні характеристики:
Загальна площа: 56.4 кв.м.Простора кухня-студія з функціональним дизайном.Площа кухні: 26.8 кв.м.Великі вікна для підвищення освітленості та атмосфери світла.Переваги місцеположення:
Розташування в елітному районі Львова з відмінним транспортним сполученням.Система безпеки та конфіденційності для вашого спокою.Близькість до магазинів, ресторанів, парків та культурних закладів.Додаткові зручності:
Паркінг для мешканців для зручності автовласників.Сучасна інфраструктура для задоволення всіх вашим потребам.Ціна:Ця ексклюзивна квартира доступна за $1500 за квадратний метр, що робить її вигідною інвестицією в розкіш та комфорт вашого життя.
Не пропустіть унікальну можливість стати власником цього жемчужини в ЖК "Парус Преміум". Зателефонуйте нам вже зараз, щоб домовитися про перегляд та власноруч переконатися у всіх перевагах цього елітного житла. Ваша нова домівка чекає на вас!
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 56.4 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень