Продаж квартири • ЛьвівСихівськийПасічна
ID 4235990

Пасічна вул.

Львів, Сихівський район

ID 4235990
145 000 $

Продаж квартири

1 кімната
44 / / 22 кв.м
7 / 9 поверх
Пропоную однокімнатну квартиру, в ЖК бізнес-класу Tiffany по вулиці Пасічній.
Квартира повністю готова для проживання, зроблений якісний ремонт, опалення індивідуальне, встановлено двофункційний газовий котел, розведений підігрів підлоги, комфортне планування з великою кухнею-студією, вікна панорамні та просторий балкон з чудовим краєвидом на парк Погулянка. Продаж з меблями та побутовою технікою: пральна та сушильна машини, холодильник, телевізор, варильна поверхня,  духова шафа, мікрохвильова піч, посудомийна машина, кондиціонер. Використані якісні оздоблювальні матеріали, італійська плитка, акрилові фасади на кухні, дерев'яна підлога, сучасне освітлення, сигналізація, інтернет (оптоволокно). Прибудинкова територія з продуманим ландшафтним дизайном та дитячими майданчиками. 
Розвинута інфраструктура, поруч зупинки громадського транспорту, школи, садочки, супермаркети та магазини. У самому будинку є мінімаркет, кілька кав'ярень, та пошта.
Зв’язатись з агентом

Продам 1 кімнатну квартиру 44 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Юлія
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень