Продаж квартири • ЛьвівФранківськийТрускавецька
ID 4235760

Трускавецька вул.

Львів, Франківський район

ID 4235760
210 000 $

Продаж квартири

5 кімнат
180 / / 35 кв.м
3 / 3 поверх
Продається розкішна 5-кімнатна квартира з ремонтом по вул. Героїв Крут-Трускавецька, Новобудова в Сокільниках, загал пл 180кв м (разом з мансардою), 3/3.
Квартира Дворівнева, забуд ДанБуд, Євроремонт, індивід опалення, потужний 2х функц котел Viesmann(має wi-f, можна керувати з телефона), поміняні вхідні двері, встановлена сигналізація, 2-а санвузли.
По всій квартирі є польська плитка дуже хорошої якості, ламінат якісний з високою стійкістю.Підігрів підлоги водяний~зона кухні, вітальні і коридору.Встановлений стабілізатор напруги на всю квартиру. Батареї по квартирі замінені на нові, встановлені на них розумні термоголовки(можна керувати з телефону).У ванних кімнатах є електричний підігрів з термостатами на стіні. Рушникосушки працюють на водяному опаленні, мають електричний підігрів. У ваннах встановлені електровентилятори, які мають датчик вологості.
Квартира з гарним дизайнерським ремонтом, на 1му пов простора кухня з великою вітальнею з виходом на балкон(засклений), кімната та кабінет, санвузол(ванна кімната), кладова;2пов дві дитячі + спальня з гардеробною, санвузол(душова).Є ще горище над мансардою.Кожна кімната облаштована кондиціонером, які можуть працювати на підігрів зимою(мають wi-fi).Є фільтр на вхідну воду.Кухня вмонтована усією технікою, а саме: газова плита, електрична духовка, мікрохвильова піч, витяжка, посудомийна машинка якісних виробників.
Ціна 210 000$(в ціну входить гараж на одну машину).Територія закрита під охороною, є відеонагляд, футбольне поле, дитячий майданчик, супермаркет Рукавичка, аптека, Golden Park, Нова почта.
Більше фото і відео скину в Приват.
Зв’язатись з агентом

Продам 5 кімнатну квартиру 180 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Іванна
+38 098 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень