Продаж квартири • ЛьвівЗалізничнийРоксоляни
ID 4225784

Роксоляни вул.

Львів, Залізничний район

ID 4225784
70 000 $

Продаж квартири

2 кімнати
77 кв.м
1 / 10 поверх
Продаж 2 кімнатної квартири за 900дол за м2, загальною площею 77, 51 кв. м у ЖК CONTINENT GREEN, секція 2. Будинок збудований, завершуються фасадні роботи. Забудовник Континент Грін.

Квартира розташована на високому першому поверсі, ідеальна, як для проживання так і для комерції. Підїзд має два входи на внутрішню сторону та на зовнішню. Підземний паркінг. Ліфт з доступом до паркінгу.
Велика кухня-студія 22. 86 кв. м, одна спальна кімната 19, 77 кв. м, друга спальна кімната 14. 37 кв. м та два санвузли 4. 19 кв.м та 5. 43 кв. м, можна використовувати, як гардероб.

Наповнення: якісні вхідні двері, вікна зі склопакетами WDS, батареї, котел, штукатурка, стяжка (у кімнатах), всі лічильники до квартири. Висока висота стель
Опалення - індивідуальне газове (двохфункційний котел). Підземний паркінг. Стіни з цегли та керамоблоків утеплені пінополістиролом під декоративну штукатурку та фарбування. Від забудовника зроблені штукатурка і стяжка у кімнатах.
Вартість квартири 900 дол. /кв. метр, чудова пропозиція, вартість у відділі забудовника значно вища.

У пішому доступі від житлового комплексу CONTINENT GREEN усі основні інфраструктурні об'єкти.
Зв’язатись з агентом

Продам 2 кімнатну квартиру 77 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Распопов Ігор Сергійович
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень