Продаж квартири • ЛьвівГалицькийДанила-галицького-пл6
ID 4212032

Данила Галицького пл., 6

Львів, Галицький район

ID 4212032
95 000 $

Продаж квартири, Австрійський

3 кімнати
59 кв.м
2 / 2 поверх
Продається 3-кімнатна квартира з ідеальним розташуванням в центрі міста. Загальна площа квартири 59 м. Квартира знаходиться на 2 поверсі двоповерхового австрійського будинку.

Особливою перевагою цієї квартири є її відмінне розташування всього в 3 хвилинах ходьби від найпопулярнішого місця Львова Площі Ринок. Ви завжди будете за крок від всіх розваг, ресторанів, кав'ярень, аптек, магазинів та банків. Це дозволить вам насолоджуватися міським життям та дозвільними моментами без необхідності долати великі відстані. Тому ця квартира також ідеально підійде для здачі в оренду.

В квартирі широкі стіни, що забезпечить прохолоду влітку та збереже тепло взимку. Вікна виходять на південну сторону. Індивідуальне пічне опалення та газова колонка на теплу воду. Над квартирою є вільне горище площею 250 м, яке можна використовувати для бізнесу. Також є паркомісце в закритому дворі.

Звертайтеся за додатковою інформацією та для організації перегляду.
Зв’язатись з агентом

Продам 3 кімнатну квартиру 59 кв.м:

Подібні за ціною об'єкти

Я не робот
Рябуха Міхаель
+38 097 ...
Зв’язатись з агентом

Продаж квартир Квартири в новобудовах Оренда квартир Квартири подобово Продаж будинків Оренда будинків Будинки подобово Продаж землі Продаж приміщень Оренда приміщень